Om Collarbox

Även om det svenska modet över lag är enastående bra, finns det när det kommer till herrskjortor få som kan mäta sig med de anrika italienska tillverkarna. Hos Collarbox hittar du några av de främsta skjorttillverkarna från Italien, alla utvalda utifrån deras hantverk, kvalitet, passform och design.

Vårt sortiment är klassiskt och modemedvetet utan att vara trendkänsligt. Oavsett vilken skjorta du väljer kan du känna dig säker på att få en produkt som håller måttet i alla avseenden.

Collarbox erbjuder för tillfället skjortor från Xacus, Alessandro Gherardi och Barba Napoli. Skjortor i flera olika prisklasser men alla med en fantastisk kvalitet. Motsvarande hantverk går sällan att hitta bland de välkända svenska tillverkarna och i samma prisklass får du från de italienska tillverkarna istället en skjorta med flera handsydda moment som skapar en överlägsen passform och känsla.

Vi uppdaterar sortimentet regelbundet men tar tacksamt emot förslag på produkter och varumärken som du tycker saknas i vår butik. Tveka inte att kontakta oss med önskemål eller feedback.

Collarbox drivs av Beet, en digital fullservicebyrå.